Bosz gelooft er nog in, maar “passing was dramatisch”

Peter Bosz was geen tevreden trainer vandaag. Zijn Ajax verspeelde twee dure punten in de uitwedstrijd tegen Excelsior en zijn elftal speelde ook gewoonweg slecht.

“We hebben deze nederlaag geheel aan onszelf te wijten. In alles wat met voetbal te maken heeft, waren we vandaag niet goed genoeg”, aldus Peter Bosz tegen FOX Sports. “Onze passing was dramatisch en daardoor kunnen we niet ons eigen spel spelen. Normaal spelen we de tegenstander met hoge balcirculatie uit elkaar”, vindt Bosz. Ajax speelde afgelopen donderdag nog een prima pot in de Europa League. Onderschatting? “De spanningsboog is het probleem niet, iedereen is ervan doordrongen wat we vandaag moesten doen. Daar geloof ik niet in, ik vind dat we het in andere zaken moeten zoeken.”

Forum (word snel en eenvoudig lid hier): Excelsior – Ajax

0
0

Bron: FOX Sports

Reacties

 1. Door Jan Corver op 20/03/2017 om 14:22 uur

  En je opstelling is iedere week ook weer dramatisch, Peter.

 2. Door Toby Verweij op 21/03/2017 om 20:15 uur

  Bosz doet het beter dan De Boer in de laatste 3 jaar, maar had er meer van verwacht. Hopelijk wordt het beter als Klaassen is vertrokken. Scoort veel, maar het team en het middenveld wordt er niet beter op.

 3. Door Ad Schijven op 22/03/2017 om 05:08 uur

  Gewoon niks gewonnen en dat staat. Zonder Klaassen hadden we er nog veel meer verloren. Het zoveelste seizoen op rij van niks.

 4. Door Ajax Totaal op 22/03/2017 om 15:17 uur

  We speelden wel de beste wedstrijd van het seizoen zonder Klaassen, Ad. Tegen Kopenhagen. Zat veel meer voetbal in. Vooral op het middenveld. Klaassen staat iedere keer te diep ook.