Onzichtbare Klaassen na wanprestatie: “Het liep niet soepel”

Davy Klaassen scoort veel, maar de 24-jarige aanvoerder is ook vaak onzichtbaar op het veld. Klaassen is duidelijk niet iemand die het spel naar zich toe trekt. Zelf was de Ajacied niet tevreden over zijn prestatie en dat van het team.

“Heel veel ging mis, het was gewoon slecht”, zegt Davy Klaassen na afloop van Excelsior – Ajax (1-1) tegen FOX Sports. “Het liep niet soepel. Meer valt er niet over te zeggen. We moesten heel erg wennen aan het veld. Kregen de combinatie er maar niet goed in. Na onze goal gingen we meer drukken, maar naar mate de wedstrijd vorderde voelden we dat het moeilijk ging worden.” Op 2 april wacht nu de cruciale Klassieker, in de eigen ArenA tegen Feyenoord. “Die moeten we winnen. Klaar. Als wij alles winnen hebben we nog kans, maar na deze wedstrijd mogen we het daar eigenlijk niet over hebben.” De Amsterdammers hebben ook nog een veel slechter doelsaldo (Ajax +39, Feyenoord +51)

Forum (word snel en eenvoudig lid hier): Excelsior – Ajax

0
0

Bron: FOX Sports

Reacties

 1. Door Jan Corver op 20/03/2017 om 14:21 uur

  Z U C H T…… zeer diepe Z U C H T. Twee keer per week een werkdag van anderhalf uur…. en dan zo’n wanprestatie.

 2. Door Toby Verweij op 21/03/2017 om 20:17 uur

  Hopelijk vindt hij een mooie club volgend seizoen. AJAX veel poen en het middenveld wordt er beter op.

 3. Door Ad Schijven op 22/03/2017 om 05:13 uur

  Was dit seizoen een van de betere Toby. Aan hem heb je meer gehad dan aan Veltman, Traore, Youness, Sinkgraven en in mindere mate Schone en Viergever wat ik gewoon 2 redelijke spelers blijft vinden….niks meer dan dat. Zyech is heel het seizoen verkeerd gebruikt en waarom die 2 op de vleugels er bleven staan is me een raadsel. Seizoen van niks waarin we als 3e zullen eindigen….
  Zwaar teleurstellend seizoen met weliswaar beter voetbal maar nog steeds veel te weinig en nog steeds te wisselvallig en instelling van niks.

 4. Door Ajax Totaal op 22/03/2017 om 15:16 uur

  Zeker, Ad. Er zijn ook nog andere dingen, maar ik vind Klaassen voetballend echt niet goed genoeg. Hij had een hele week rust vanwege de schorsing, maar zelfs dan was hij nog onzichtbaar. Zijn voetballend vermogen is gewoon niet goed genoeg. In de combinaties heb je niets aan hem. Hij duikt soms eens goed de ruimte in en hij kan goed lopen, maar dat is niet genoeg.