Dolberg uitgeroepen tot Deens Talent van het Jaar

Kasper Dolberg is vanavond op het Deense voetbalgala uitgeroepen tot Talent van het Jaar 2016. De spits, momenteel geblesseerd aan zijn lies maar desondanks wel afgereisd naar Denemarken, liet daarmee Jeppe Hojbjerg (doelman Esbjerg), Marcus Ingvartsen (spits Nordsjaelland) en Pione Sisto (buitenspeler Celta de Vigo en ooit nog Ajax-target) achter zich.

Dolberg wordt met zijn uitverkiezing beloond voor het uitstekende jaar dat 2016 voor hem was. Ondanks dat het pas zijn debuutjaar in het betaalde voetbal was, groeide hij al uit tot eerste spits van Ajax en maakte hij tot dusverre 13 doelpunten in 25 Eredivisiewedstrijden.

Overigens werd Stale Solbakken, u kent ‘m nog wel (coach van het door Ajax uitgeschakelde FC Kopenhagen), verkozen tot Trainer van het Jaar.

Forum: Kasper Dolberg

0
0

Reacties

  1. Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.