Special: 8x je inzet terugbetaald bij winst Ajax tegen Schalke!

https://s2.postimg.org/ku7kck7ft/Afb_1_Ajaxtotaal.nl.jpg

888Sport Ajax Schalke Wedden

Een ongekende kans voor alle Ajacieden. Zet in op winst van Ajax tegen Schalke ´04 met een quotering van 8.00 in plaats van de reguliere 2.50! Liever inzetten op Schalke? Ook dat kan met een gigantische odd van 9.00 in plaats van 2.85. WeddenBonus.com maakt deze actie exclusief voor jou mogelijk. Lees onderstaand exact hoe jij meespeelt en wat er nog meer op jou te wachten staat.

Hoe zet ik in op Ajax @ 8.00 of Schalke @ 9.00?

  • Klik allereerst exclusief op onderstaande 888Sport aanmeldlink en schrijf je in.
  • Stort € 10 of meer met bijv. iDeal, Visa, Master, PayPal, PaySafe, Skrill, Neteller.
  • Wed hierna € 10 op winst Ajax @ 2.50 of € 10 op winst van Schalke ´04 @ 2.85.
  • Winnende weddenschap? In dat geval zet 888Sport jouw odd om in de verhoogde.
  • Je ontvangt je inzet en reguliere winst + aanvullend extra winst i.d.v.v. Free Bets.
  • Benut je Free Bets binnen 7 dagen en alle gemaakte winst is volledig voor jou!

KLIK HIER, MELD JE AAN EN GENIET VAN DE GIGANTISCHE ODDS!

Ajax – Schalke ´04 Wedden Voorbeeld

Bovenstaande beschreven we de exclusieve bonus die WeddenBonus in samenwerking met 888Sport aan jou te bieden heeft. Graag lichten we dit ook nog even toe met een voorbeeld. Stel je speelt € 10 op Ajax tegen de reguliere quotering van 2.50 en Ajax wint ook daadwerkelijk. Dit betekent dat je normaliter 10 x 2.50 = € 25 zou ontvangen. Hiervan is € 10 je inzet en € 15 je netto winst. 888Sport zet de quotering nu echter om in 8.00. Dit betekent dat je 10 x 8.00 = € 80 ontvangt. Hiervan wordt je inzet € 10 en netto winst van € 15 uitgekeerd in echt geld en de resterende € 65 in de vorm van Gratis Weddenschappen. Deze Gratis Weddenschappen benut je vervolgens binnen 7 dagen op weddenschappen en quoteringen naar keuze. De winst uit deze Gratis Weddenschappen, minus de waarde van de gratis weddenschap, is volledig voor jou zonder verdere voorwaarden! Een ongekende kans om met een inzet van € 10 grote winst te boeken!

Vind meer bonussen op WeddenBonus.com

Bovenstaande 888Sport actie geeft je de kans om met een klein bedrag veel te winnen. Naast deze welkomstbonus zijn er nog tientallen andere bookmakers die interessante aanbiedingen voor jou klaar hebben staan. WeddenBonus geeft jou een overzicht van alle Bookmaker Welkomstbonussen die beschikbaar zijn voor Nederlandse wedders. Dit verschilt van gratis bonussen zonder storting tot stortingsbonussen van € 2.000. Telkens worden de bonus voorwaarden beschreven en ook of je bijvoorbeeld kunt wedden met iDeal. Dagelijks word je op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes.

Heb je vragen over bovenstaande 888Sport actie of ben je geïnteresseerd om meer te lezen over WeddenBonus? Bezoek de website via WeddenBonus.com of like WeddenBonus.com op Facebook!

0
0

Reacties

  1. Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.