Ajax O17 wint Future Cup

Ajax O17 heeft de ABN AMRO Future Cup gewonnen. In de finale waren de talenten met 2-0 te sterk voor de leeftijdsgenoten van Bayern München. Giovanni de la Vega (intikker) en Abdallah Aberkane (corner) waren trefzeker.

In de poule was Ajax nog als tweede geëindigd achter het Japanse JLeague. Daardoor trof het in de halve finale al angstgegner Anderlecht. Na een ware thriller, waarin Ajax 2-0 achterkwam maar na een zenuwslopende penaltyserie alsnog won, trof Ajax vanmiddag Bayern München. Die club had in de halve finale JLeague uitgeschakeld. In de finale kwam Ajax al snel op voorsprong door De la Vega en na de 2-0 van Aberkane kwam de zege nooit echt meer in gevaar.

Forum: ABN AMRO Future Cup

0
0

Reacties

  1. Door MvBno1 op 18/04/2017 om 21:14 uur

    De jeugd heeft de toekomst !